GAMERZ


GAMERZ


Gamerz-serien handler om drengen Tim, der er hardcore gamer. Tims forældre deler desværre ikke hans begejstring for computerspil. De synes, at Tim bruger alt for meget tid foran computeren, så de idømmer ham en måneds spillepause. Samtidig inviteres Tim til at deltage i en hemmelig, online turnering for verdens bedste gamere. Tim kan ikke sige nej, selv om det betyder, at han må lyve for sine forældre og trodse deres forbud.

I Galaxy-turneringen kommer Tim på hold med Ludo, Wizard, Princess og Croxx. De kender ikke hinanden, og derfor kalder de sig for De Ukendte. Efterhånden som turneringen skrider frem, lærer de dog hinanden bedre at kende – også i den virkelige verden, for banerne i spillet er svære og kræver, at de overvinder deres interne stridigheder for at gå videre til finalen.


GAMERZ er illustreret af Jan Solheim, der også har tegnet Doktor Z. Når Tim er i den virkelige verden, er tegningerne i sort/hvid (ovenfor), men når han kommer ind i spillet, er de i farver (nedenfor).

Serien er afsluttet og består af otte bøger:


#1: De Ukendte

#2: Gudernes Maske

#3: Paradis 42

#4: Kampen om Magten

#5: Gamer 4ever

#6: Professionel

#7: El Grande Monetos

#8: Abekongens Hævn


Gamerz #1 var nomineret til Orlaprisen i 2016 og Gamerz #5 vandt i 2017 Orlaprisen i kategorien "bedste tegninger."

ANMELDELSER:


"Mega seje bøger til seje drenge! Serien er skrevet med humor og det er helt tydeligt at forfatteren selv er erfaren gamer. Han kender jargonen i onlinespillene, han forstår hvad der sker i hovedet på knægten, når han pløkker hovedet af sin fjende med et M4 stormgevær og han ved hvor frustrerende det er, når man taber i et spil. Så hallo unge gamere! Gamerz er seriøst en sej serie!"


                                                                                 – Bogblogger.dk

"Kasper Hoff har gjort noget radikalt: Han har skrevet spændende og troværdige bøger om gamere i 12-årsalderen – for gamere i 12-årsalderen. De her bøger, de er seriøst gode."


                                                                                 – Weekendavisen

"Bøgerne er skrevet i et umiddelbart lettilgængeligt sprog, og der er en underholdende og lun, næsten humoristisk tone, selv i de afsnit, der skildrer konflikten med forældrene. Kampene og konflikterne er elementært spændende og medrivende. Alt i alt rigtig gode bøger til de gamere på mellemtrinnet, som måske troede, at alt spændende i verden findes på en konsol."

                                                                               – Folkeskolen.dk