SNIPER


SNIPER


Ungdomsroman, 162 sider.

Gyldendal 2015


MÅ MAN SLÅ ET ANDET MENNESKE IHJEL? Det spørgsmål må 15-årige Christopher stille sig selv, da han arver en snigskytteriffel efter sin far. Faren var lejesoldat i Afrika, og med våbnet følger planerne til tre mord. Det første mål er en afrikansk diktator med masser af uskyldige liv på samvittigheden. Nu står Christopher over for et valg: Han kan fortsætte sin udsigtsløse og middelmådige tilværelse som utilpasset teenager, eller han kan gå i sin fars fodspor og kæmpe for en bedre verden. Men bedre end hvad? Og for hvem? Christopher opdager snart, at farens verden ikke var så sort/hvid, som han gik og forestillede sig, og at hans valg har store konsekvenser.
"Det er modigt af Kasper Hoff at tænke bort fra tidens teenage- fantasy og triviel socialrealisme, og sammensætte en fortælling, der kombinerer action, krimi og ungdomsroman med alt hvad dertil hører af farverigt sprog og brud med åndsvage forældre."

                                                             

                                                                                                          – Bogbotten.dk


"En virkelig velskrevet, sjov og spændende bog, hvor der er rigtig meget at tænke over, men som stadig er let at gå til. De mange dilemmaer gør bogen super god at diskutere med andre. Bør stå på alle biblioteker og vil være oplagt at bruge til danskundervisningen i udskolingen. Perfekt til læsetrætte drenge."

                                                                                                         – Lektørudtalelse fra DBC